Actie vanaf
€ 5500,- basic veranda

Pro Veranda

Onze meest verkochte Pro veranda biedt niet alleen extra leefruimte, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan jouw buitenomgeving. Ontdek de perfecte balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid met Garden Lux Veranda.

Pro veranda

Onze Pro Line Veranda staat symbool voor moderne luxe op het gebied van kwaliteit. Kies uit moderne, strakke lijnen, diverse dak soorten en op maat gemaakt veranda. Voor wie streeft naar exclusiviteit bieden wij tevens maatwerk, vervaardigd in onze eigen fabriek.

Personaliseer jouw Pro Line Veranda met diverse opties en accessoires. Transformeer het bijvoorbeeld tot een eigentijdse tuinkamer met voor- en zijwanden. 

Montage opties

Gemiddelde levertijd van de basic veranda zijn 2 weken ex montage!

Bij Garden Lux Veranda hebben we een scala aan montage-opties, zodat je de perfecte keuze kunt maken die past bij jouw voorkeuren en behoeften. Of je nu een handige doe-het-zelver bent die graag zelf de handen uit de mouwen steekt, of als je de voorkeur geeft aan het gemak van een professionele installatie, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Informatie

Montage opties

Of je nu zelf de handen uit de mouwen steekt of liever alles aan professionals overlaat, bij onze Pergola Veranda is alles mogelijk. Deze veranda is geschikt voor zelfmontage en kan als bouwpakket worden geleverd, of je kunt de installatie aan ons overlaten. Kies voor de Pergola Veranda en verrijk jouw buitenruimte met de ultieme combinatie van modern design, comfort en gemak, alles tegen een aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde levertijd van de basic veranda zijn 2 weken ex montage!
  • Stijl: Modern Design
  • Breedte: Op maat gemaakt in eigen fabriek
  • Diepte: Op maat gemaakt in eigen fabriek
  • Dak: Polycarbonaat/ Glas
  • Kleur: RAL 7016/ 9005/ 9001. Andere kleuren ook mogelijk tegen extra kosten

Wat kunt u verwachten van ons?

Onze werkwijze

Onze producten

Recente projecten

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de basic veranda. 

Wat zijn de minimale en maximale afmetingen die beschikbaar zijn voor de Basic Veranda?

De Basic Veranda is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, variërend van 500cm tot 5500cm.

Ja, de Basic Veranda kan worden aangepast aan de architectonische stijl van uw huis voor een naadloze integratie.

Ja, de Basic Veranda is ontworpen met materialen die bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen.

We bieden een standaard garantie van 5 jaar op de Basic Veranda.

Ja, de Basic Veranda kan worden uitgerust met een automatisch openings- en sluitsysteem voor extra gemak.

Ja, er zijn isolatie-opties beschikbaar voor de Basic Veranda, zodat u deze comfortabel kunt gebruiken, zelfs in koudere seizoenen.

De gemiddelde montagetijd voor de Basic veranda hangt geheel af van de soort veranda die geplaatst moet worden, meestal duurt het 3 werkdagen tot dat alles is gemonteeerd.

Ja, u kunt extra accessoires toevoegen aan de Basic Veranda, zoals verwarmingselementen of luidsprekers, voor extra comfort en functionaliteit.

Ja, de materialen die worden gebruikt voor de Basic Veranda zijn milieuvriendelijk en duurzaam.

Ja, de Basic Veranda is ontworpen om bescherming te bieden tegen regen en wind, zodat u kunt genieten van uw buitenruimte in verschillende weersomstandigheden.

Ja, de Basic Veranda wordt geleverd met gedetailleerde montage-instructies en onze klantenservice staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

De Basic Veranda vereist minimaal onderhoud en kan eenvoudig worden schoongemaakt met lauw water en milde zeep. Het wordt aanbevolen om dit regelmatig te doen om de veranda in optimale staat te houden.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over ons bedrijf in het algemeen of meer wilt weten over een specifiek product, staan we klaar om u te helpen. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail, zoals vermeld hieronder. Daarnaast kunt u ons contactformulier invullen, waarna we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Telefoonnumer

010 230 68 24

E-mail

sales@gardenluxveranda.nl