Veranda

Specialisten in veranda’s en overkappingen. Ervaar de nieuwe beleving zoals wij dat gewend zijn, "vakantie in eigen tuin"

Gardenlux Veranda: sterk in 7 tuinspecialiteiten, waaronder terrasoverkapping

Veranda kopen?

Gardenlux Veranda biedt een breed scala aan producten, waaronder blokhutten, overkappingen, chalets, veranda’s, buitenverblijven, tuinkamers, houten bergingen, recreatiewoningen, tuinhout, tuinmeubelen, loungesets en andere aanverwante artikelen. Deze zijn allemaal opgebouwd in onze overdekte showrooms, die volledig ingericht zijn ter inspiratie voor diegenen die hun leefgenot willen uitbreiden in de directe persoonlijke woonomgeving.

Wij begrijpen dat een veranda geen goedkope aankoop is. Daarom zorgen wij ervoor dat u bij ons de goedkoopste veranda kunt kopen. Onze veranda’s zijn niet alleen voorzien van hoge kwaliteit, maar hebben ook nog eens de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Gratis downloaden

Gardenlux extra leefruimte brochure

Ontdek de talloze mogelijkheden voor extra leefruimte

Bent u op zoek naar extra leefruimte in uw huis of tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan producten waarmee u uw woning of tuin kunt uitbreiden en nog meer kunt genieten van uw buitenruimte.

Onze website staat boordevol inspiratie, handige informatie en tips om u op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of u nu op zoek bent naar een veranda, terrasoverkapping of glazen schuifwand, wij hebben voor ieder wat wils.

Ontdek nu de mogelijkheden voor extra leefruimte en laat u inspireren door ons brede aanbod. Neem contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies op maat.

veranda-kopen

Wat is een veranda?

Een veranda, ook wel terras- of tuinoverkapping genoemd, is een dak dat wordt ondersteund door staanders en fungeert als een uitbreiding van je woonruimte. Wat zijn de functies en voordelen van een veranda?

Kenmerken van glazen veranda’s

Grote glaspartijen zijn kenmerkend voor glazen veranda’s. Dit zorgt voor extra veel licht in huis, wat bevorderlijk is voor ons welzijn. Het perfecte zicht naar buiten geeft een vrij gevoel en betrokkenheid bij het buitenleven. Welke uitbreidingsmogelijkheden zijn er voor een aluminium veranda?

Waarom aluminium veranda’s?

Aluminium is een veelzijdig materiaal en heeft vele voordelen ten opzichte van hout. Aluminium veranda’s zijn licht, sterk en onderhoudsarm. Het sterke aluminium zorgt ervoor dat grote overspanningen mogelijk zijn zonder dat het design hieronder lijdt. Bovendien zijn onze aluminium producten 100% herbruikbaar.

Verschillen tussen veranda’s

Er zijn verschillende veranda’s verkrijgbaar, waaronder de Gardenlux Veranda Greenline, Profiline en Cube. Wat zijn de verschillen tussen deze productlijnen?

Uitbreidingsmogelijkheden voor veranda’s

Gardenlux Veranda biedt een uitgebreid assortiment aan opties en accessoires aan, zoals zij- en voorwanden, zonwering, LED-verlichting en screens. Welke opties zijn er nog meer om jouw veranda uit te breiden?

Plaatsing van een veranda

Waar kun je het beste je veranda plaatsen? Aan huis, aan een muur of vrijstaand achter in de tuin? Wat zijn de voordelen van een vrijstaande veranda?

Bezoek onze Gardenluxveranda showroom

Wil je de producten van Gardenlux Veranda in het echt zien en ervaren? Bezoek dan onze showroom in Berkel en Rodenrijs. Welke producten zijn er te zien en welke opties en accessoires zijn er per winkel verkrijgbaar?