Onze werkwijze

Garden Lux Veranda biedt betaalbare overkappingen aan voor iedereen. Onze Basic Veranda biedt niet alleen extra leefruimte, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan jouw buitenomgeving. Ontdek de perfecte balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid met Garden Lux Veranda.

Gardenlux Veranda ontzorgt

Een van onze voornaamste beloften is dat wij jou volledig ontzorgen, van begin tot eind. Het zorgeloos genieten van jouw (nieuwe) veranda of tuinkamer begint bij een grondige voorbereiding en de juiste opbouw. Daarom staan wij graag voor je klaar om alle zorgen uit handen te nemen. Indien gewenst begeleiden wij je gedurende het hele proces, vanaf het ontwerp tot en met het inmeten en plaatsen van jouw product! Lees hieronder meer over hoe wij dat aanpakken.

gardenlux-veranda-inschakelen

Advies op maat

Een gedegen voorbereiding legt de basis voor succes. Daarom staan onze winkels altijd klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bekijken we jouw specifieke situatie en zoeken we naar de meest geschikte oplossing. Met een vestiging in de buurt, bieden onze ervaren adviseurs altijd de helpende hand.

Inmeetservice

Heb je een veranda of tuinkamer gekozen? Geweldig! Om ervoor te zorgen dat alles perfect past en je je geen zorgen hoeft te maken, komen we graag vooraf langs om de situatie te bekijken en nauwkeurige metingen te verrichten. Op deze manier vermijden we verrassingen tijdens de montage van jouw product.

Eigen productie

Alle producten die wij aanbieden, worden vervaardigd in onze eigen fabriek in Vlaardingen. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te leveren en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit te waarborgen. Met de Nederlandse en korte communicatielijnen zorgen we voor een efficiënt productieproces, zodat we kunnen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Montage

Nadat jouw veranda of tuinkamer is geproduceerd, sturen wij onze ervaren monteurs naar jou toe. Zij zorgen ervoor dat jouw nieuwe leefruimte op een professionele manier wordt gemonteerd, zodat je er jarenlang van kunt genieten. Als je liever zelf aan de slag wilt, is een deel van ons assortiment ook geschikt voor zelfmontage!

Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Sta je te popelen om jouw droom tot leven te brengen? Maak een afspraak voor een adviesgesprek in een van onze winkels en wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap.

Onze werkwijze

Wij zorgen voor alles!

Het starten van jouw ontspannen genietmoment op jouw (nieuwe) veranda of in jouw tuinkamer vereist een grondige voorbereiding en de correcte constructie. Daarom staan wij klaar om alle taken voor jou uit te voeren. Bekijk onze werkwijze.

Rob&Sam Van Nieuwkoop
Rob&Sam Van Nieuwkoop
2024-01-25
Ook wij hebben een prachtige veranda laten plaatsen, personeel was vakkundig en zeer flexibel. Professioneel vanaf de aankoop tot het laatste telefoontje of wij tevreden zijn. Gardenlux veranda krijgt van ons een dikke 10!!
Wesley Roggeveen
Wesley Roggeveen
2024-01-19
Zo blij met onze mooie veranda..zeer snelle en goede service en montage.. We gaan hier veel plezier aan beleven..Nogmaals dank
Not Felix
Not Felix
2023-12-04
Heel netjes en professioneel afgewerkt. Ben heel erg tevreden
Marian Kouters
Marian Kouters
2023-11-19
Snelle levering en super montage. Komende zomer kunnen wij gaan genieten van onze overkapping 👌
Roy van der Kroft
Roy van der Kroft
2023-11-15
Erg mooi resultaat en fijne service!
Y. Ftatchi
Y. Ftatchi
2023-11-14
Heel tevreden over onze tuinkamer. Goede service en alle afspraken netjes nagekomen. Super bedankt Gardenlux!
Ahmet Bagci
Ahmet Bagci
2023-11-10
Betrouwbaar en snelle levering/montage. Wat is afgesproken hebben ze tot op de laatste puntjes gedaan. Ik ben zeer tevreden, een aanrader!

Gardenlux Veranda Showroom

Interesse in onze producten? Wij geven vrijblijvend advies omtrent de veranda's die bij jou zal passen.

Gardenlux Veranda Fabriek

Ons volledige assortiment wordt geproduceerd in onze eigen ultramoderne fabriek in Vlaardingen.

Gardenlux leefomgeving brochure

Doe inspiratie op! bekijk onze laatste veranda's