Led Verlichting

Ontdek bij Garden Lux Veranda hoogwaardige LED-verlichting voor uw buitenruimte. Met dimbare opties kunt u de helderheid aanpassen voor de perfecte sfeer. Schakelbare verlichting maakt het gemakkelijk om de ambiance te veranderen. Creëer de ideale setting voor elk moment. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

LED Verlichting

De Basic veranda staat bekend om zijn uitstekende en stevige kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Bij Garden Lux Veranda bieden wij niet alleen hoogwaardige LED-verlichting voor uw veranda, maar ook de mogelijkheid om de sfeer aan te passen aan uw wensen. Onze dimbare LED-verlichting stelt u in staat om helderheid eenvoudig te regelen, zodat u kunt genieten van de perfecte ambiance. Ook hebben wij schakelbare LED-verlichting, die makkelijk aan en uit te schakelen is. 

Gemiddelde levertijd van de led verlichting zijn 2 weken ex montage!
  • Kleur: Warm/Koud
  • Bediening: Schakel/Dimbaar
  • Sterkte: 1KW

Bekijk hieronder aantal led-verlichting voorbeelden

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over ons bedrijf in het algemeen of meer wilt weten over een specifiek product, staan we klaar om u te helpen. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail, zoals vermeld hieronder. Daarnaast kunt u ons contactformulier invullen, waarna we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Telefoonnumer

010 230 68 24

E-mail

info@gardenluxveranda.nl

Gardenlux leefomgeving brochure

Doe inspiratie op! bekijk onze laatste veranda's

Bekijk hier onze projecten die we recent hebben geplaatst

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het doornemen van deze pagina? Geen paniek. Hieronder staan antwoorden op enkele veelgestelde vragen. Wil je nog meer informatie (en inspiratie)? Bekijk dan zeker onze blog of de FAQ. Daar vind je onder andere handige informatie over onze producten, installatie, onderhoud, decoratie en inspiratie.

Ik wil de veranda zelf monteren is dit moeilijk?

Ben je handig en wil jij zelf de je eigen veranda monteren? Dat kan! In onze eigen fabriek wordt uw veranda op maat gemaakt naar uw wensen. Bekijk dan onze bouwpakket even en stel deze helemaal samen naar jouw wensen en smaak.

Hoewel een aluminium veranda of tuinkamer weinig onderhoud vergt, is regelmatige schoonmaak toch belangrijk. En een klein onderhoud beurt is jaarlijks wel vereist. Dit kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Op deze manier zorg je ervoor dat je niet alleen nu, maar nog jaren kunt genieten van jouw prachtige overkapping in de tuin. 

Het proces van het bouwen van een veranda omvat duidelijke maar zeer specifieke regels, met veel uitzonderingen. Maar voordat je ontmoedigd raakt, is er goed nieuws: door enkele belangrijke zaken in acht te nemen, kun je voorkomen dat je een vergunning moet aanvragen. Dit betekent dat je de overkapping gewoon kunt plaatsen, zonder vergunning. 

De voordelen van LED-verlichting bij een veranda

LED-verlichting biedt diverse voordelen als het gaat om het verlichten van jouw veranda. Ontdek de voordelen van LED-verlichting en waarom het een populaire keuze is voor veranda’s.

Energiezuinig

LED-verlichting is zeer energiezuinig. Het verbruikt aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichting, zoals gloeilampen of halogeenlampen. Dit resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

Lange levensduur

LED-verlichting heeft een lange levensduur in vergelijking met andere soorten verlichting. LED-lampen gaan veel langer mee, waardoor je minder vaak de lampen hoeft te vervangen. Dit bespaart niet alleen kosten op de lange termijn, maar ook tijd en moeite.

Flexibiliteit in ontwerp

LED-verlichting biedt veel flexibiliteit als het gaat om ontwerpopties. LED-strips kunnen gemakkelijk worden aangepast en op maat worden gesneden om te passen bij de specifieke vormen en contouren van jouw veranda. Hierdoor kun je jouw veranda op een unieke en sfeervolle manier verlichten.

Veiligheid

LED-verlichting geeft vrijwel geen warmte af, waardoor het veiliger is in gebruik. Hierdoor loop je minder risico op brandwonden of het beschadigen van materialen in de buurt van de verlichting. Daarnaast bevatten LED-lampen geen schadelijke stoffen, zoals kwik, wat bij andere soorten verlichting wel het geval kan zijn.

Kies voor de voordelen van LED-verlichting bij jouw veranda en geniet van energiezuinige, duurzame en flexibele verlichting. Neem contact op met Gardenlux Veranda voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden van LED-verlichting voor jouw veranda.

Terugbelverzoek

Wil je dat we jou terugbellen? Onze veranda specialisten zullen u terugebellen.