Veranda kopen bij Garden Lux Veranda

Een Gardenlux Veranda naar jouw wensen en eisen.

Veranda's, tuinkamers, carports of glazen schuifwanden

Gardenlux Veranda: sterk in 7 tuinspecialiteiten, waaronder terrasoverkapping

Gardenlux Veranda biedt een breed scala aan producten, waaronder blokhutten, overkappingen, chalets, veranda’s, buitenverblijven, tuinkamers, houten bergingen, recreatiewoningen, tuinhout, tuinmeubelen, loungesets en andere aanverwante artikelen. Deze zijn allemaal opgebouwd in onze overdekte showrooms, die volledig ingericht zijn ter inspiratie voor diegenen die hun leefgenot willen uitbreiden in de directe persoonlijke woonomgeving.

Wij begrijpen dat een veranda geen goedkope aankoop is. Daarom zorgen wij ervoor dat u bij ons de goedkoopste veranda kunt kopen. Onze veranda’s zijn niet alleen voorzien van hoge kwaliteit, maar hebben ook nog eens de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Voordelen aluminium
bouwpakket-samenstellen

Basic Veranda

Onze Basic Veranda, staat voor betaalbare luxe zonder concessies aan kwaliteit. Verkrijgbaar in diverse kleuren, gootsierlijsten, dak soorten en standaardmaten. Liever een op maat gemaakt product? Dat is onze kracht. In onze eigen fabriek maken we alles op maat.
Schermafbeelding 2024-02-29 145748

Pro Veranda

Onze Pro Line Veranda staat symbool voor moderne luxe op het gebied van kwaliteit. Kies uit moderne, strakke lijnen, diverse dak soorten en op maat gemaakt veranda. Voor wie streeft naar exclusiviteit bieden wij tevens maatwerk, vervaardigd in onze eigen fabriek.
cube-veranda

Cube Veranda

Onze Cube Veranda is robuuste en elegantie. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen, biedt het een solide constructie die tegen een stootje kan. Voor wie op zoek is naar een uniek statement.

Pergola Veranda

Onze Pergola Veranda biedt een verfijnde buitenervaring met een elektrisch bedienbaar vinyl dak. De perfecte harmonie tussen stijl en comfort, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen.

Cabrio Veranda

Onze Cabrio Veranda onderscheidt zich door zijn unieke schuifmogelijkheden, waardoor je de perfecte balans vindt tussen beschutting en openheid.

Lamellendak veranda

Ideaal voor ieder soort weer, kan geopend en gesloten worden voor beste lichtinval.
DCIM100MEDIADJI_0023.JPG

Geisoleerde veranda

Je zelf buitensluiten van de buiten wereld? Bekijk dan onze geïsoleerde veranda.

Veranda bouwpakket

Stel nu je eigen veranda samen met diverse kleur mogelijkheden of wand opties.
Onze werkwijze

Veranda specialist

Het starten van jouw ontspannen genietmoment op jouw (nieuwe) veranda of in jouw tuinkamer vereist een grondige voorbereiding en de correcte constructie. Daarom staan wij klaar om alle taken voor jou uit te voeren. Bekijk onze werkwijze.

Wat is nou eigenlijk een veranda?

Een veranda, ook wel terras- of tuinoverkapping genoemd, is een dak op staanders dat fungeert als een uitbreiding van je woonruimte. Het biedt extra leefruimte het hele jaar door, zowel binnen als buiten, en verhoogt bovendien de waarde van je woning.

Glazen veranda’s kenmerken zich door grote glaspartijen, wat zorgt voor veel natuurlijk licht in huis. Dit draagt bij aan ons welzijn en biedt een vrij gevoel, waardoor je meer verbonden voelt met de buitenomgeving. Breid je aluminium veranda uit met diverse opties en accessoires voor extra comfort.

Veranda kopen

In tegenstelling tot hout is aluminium een veelzijdig materiaal. Terwijl houten veranda’s kunnen scheuren of rotten, zijn aluminium veranda’s licht, sterk en vereisen ze weinig onderhoud. De kracht van aluminium maakt grote overspanningen mogelijk zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. Bovendien kunnen onze aluminium producten volledig worden hergebruikt. Dat maakt ze praktisch, duurzaam én mooi!

Wat zijn de verschillen van de verandasoorten?

Als je kiest voor een Basic Veranda of Pro Veranda, kies je voor de Cube veranda, wat staat voor hoogwaardige en robuuste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Wil je een veranda die perfect aansluit bij jouw stijl en woning? Dan is de Lamellen veranda de ideale keuze, omdat deze volledig op maat kan worden samengesteld. Voor ons premium model kies je de Cabrio veranda, die zich onderscheidt door zijn innovatieve constructie en moderne elementen. Alle productlijnen kunnen later worden uitgebreid met diverse opties en accessoires.

Veranda ontwerp

Gardenlux Veranda biedt een breed scala aan opties en accessoires. Je kunt jouw veranda-overkapping op elk gewenst moment uitbreiden, bijvoorbeeld tot een complete tuinkamer met diverse soorten voor- en zijwanden, inclusief de mogelijkheid tot glazen schuifwanden. Naast deze opties kun je bij ons ook terecht voor accessoires zoals Zonwering, LED-verlichting en schuifbare zonneschermen. Zo geniet je van nog meer comfort!

Kom langs in de mooiste veranda showroom van Nederland!

Wil je onze producten in het echt zien en beleven? Dan ben je bij één van onze Gardenlux Veranda op het juiste adres. We hebben hier een breed assortiment aan veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers. Ook kun je hier terecht voor kozijnen, deuren, glazen schuifwanden en tuinkamersets. Grote showroom van 3000m2.

veranda kopen
veranda samenstellen