Over ons

Over Garden Lux Veranda B.V.

Over Gardenlux Verandda Specialisten

Wij zijn specialist in het ontwerpen, op maat maken, bouwen en plaatsen van terras- en tuinoverkappingen, verandaā€™s en glazen schuifwanden en zijn gevestigd in Den Haag. Wij werken in de regio Den Haag en omgeving o.a. Delft, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Wassenaar, Rotterdam en Zoetermeer.

Wij komen al jaren bij onze klanten thuis en hebben gemerkt dat er behoefte is aan een bedrijf dat het anders doet. Een veranda hoeft niet de hoofdprijs te kosten en het plaatsen hoeft geen weken te duren.

Door onze manier van werken kunnen we binnen een dag een veranda plaatsen.

Ons Team

Wij maken deel uit van een bedrijf dat al meer dan 20 jaar serres produceert en levert aan consumenten in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Deze ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden tegen eerlijke prijzen.
Vakmanschap zet zich in voor klanttevredenheid. Bij ons werken
ervaren specialisten. Iemand met zakelijk inzicht en passie voor hun werk. Sinds onze oprichting zijn wij betrokken bij het ontwerpen, bouwen en plaatsen van balkons en glazen schuifdeuren. Voor ons gaat vakmanschap bij
over het bieden van een bevredigende baan. We zijn trots op elke geĆÆnstalleerde veranda.

Eigen productie

Wij ontwerpen en vervaardigen al onze producten zelf in onze werkplaats in Vlaardingen. Hier werken ruim 10 medewerkers aan de veranda en glazen schuifwanden.

21
Sterk Team
3000
Projecten afgemaakt