Vakantie in eigen Tuin

Specialisten in veranda’s en overkappingen.
Wij creëren extra leefruimte voor uw omgeving. 
Alles wordt in huis gemaakt.

gardenlux-veranda-inschakelen

In de volksmond wordt een veranda ook wel een terras- of tuinoverkapping genoemd. Het betreft een dak gedragen door staanders dat fungeert als uitbreiding van jouw woonruimte. Een aluminium veranda biedt je de mogelijkheid om zowel binnen als buiten het hele jaar door te genieten van extra leefruimte. Ontdek nu de diverse productlijnen die wij aanbieden.

Al meer dan 15 jaar veranda specialist!

Waarom Garden Lux Veranda?

Welkom bij Garden Lux Veranda, waar vakmanschap en maatwerk samenkomen in onze eigen fabriek. Elk product is met precisie en aandacht, wat niet alleen maatwerk garandeert, maar ook een snelle levering mogelijk maakt. Onze jarenlange ervaringen en al meer dan 1000 tevreden klanten waren jou voor! Onze jarenlange ervaring en meer dan 1000 tevreden klanten gingen jou voor! Wil jij een aluminium veranda, zonweringen, tuinkamer, glazen schuifwanden of carport? Onze bouwspecialist komt langs voor advies en om de maten op te nemen. De technische berekening wordt meegenomen in de offerte.

Ontdek de mogelijkheden en technische specificaties door een bezoek te brengen aan onze showroom, waar je onze hoogwaardige producten kunt bewonderen. 

Garden Lux Veranda, waar kwaliteit tot leven komt.

Ontdek de veelzijdigheid van de Garden Lux Veranda. Onze veranda’s bieden diverse afmetingen en keuzemogelijkheden, waaronder verschillende daktypen zoals een zadeldak, een vlak dak of een gebogen dakconstructie. Personaliseer jouw veranda en creëer de perfecte match met jouw huis of garage door te kiezen uit diverse kleuren.