Cube veranda

Onze Cube Veranda is ontworpen met een focus op duurzaamheid en een krachtige uitstraling, waardoor het de perfecte aanvulling is op elke buitenruimte.

Cube veranda

Onze Cube Veranda is robuuste en elegantie. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen, biedt het een solide constructie die tegen een stootje kan. Voor wie op zoek is naar een uniek statement.

Personaliseer jouw Basic Veranda met verschillende opties en accessoires. Creëer bijvoorbeeld een knusse tuinkamer met voor- en zijwanden. Standaard geniet je van 5 jaar garantie.

Montage opties

Of je nu zelf de handen uit de mouwen steekt of liever alles aan professionals overlaat, bij Cube Veranda is alles mogelijk. De Cube Veranda is geschikt voor zelfmontage en kan als bouwpakket worden geleverd, of je kunt de installatie aan ons overlaten. Kies voor Cube Veranda en versterk jouw buitenruimte met de robuustheid en stijl die het verdient, alles tegen een aantrekkelijke prijs.

Informatie

Gemiddelde levertijd van de basic veranda zijn 2 weken ex montage!
  • Stijl: Robuust Design
  • Breedte: Op maat gemaakt in eigen fabriek
  • Diepte: Op maat gemaakt in eigen fabriek
  • Dak: Polycarbonaat/ Glas
  • Kleur: RAL 7016/ 9005/ 9001. Andere kleuren ook mogelijk tegen extra kosten

Bekijk hier onze projecten die we recent hebben geplaatst

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over ons bedrijf in het algemeen of meer wilt weten over een specifiek product, staan we klaar om u te helpen. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail, zoals vermeld hieronder. Daarnaast kunt u ons contactformulier invullen, waarna we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Telefoonnumer

010 230 68 24

E-mail

info@gardenluxveranda.nl

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het doornemen van deze pagina? Geen paniek. Hieronder staan antwoorden op enkele veelgestelde vragen. Wil je nog meer informatie (en inspiratie)? Bekijk dan zeker onze blog of de FAQ. Daar vind je onder andere handige informatie over onze producten, installatie, onderhoud, decoratie en inspiratie.

Ik wil de veranda zelf monteren is dit moeilijk?

Ben je handig en wil jij zelf de basic veranda monteren? Dit vergt wel een stukje expertise. Onze monteurs kunnen u ook helpen bij de montage van een Basic veranda. Wil je toch zelf gaan bouw? bekijk dan onze bouwpakket even en stel deze helemaal samen naar jouw wensen en eisen.

Hoewel een aluminium veranda of tuinkamer weinig onderhoud vergt, is regelmatige schoonmaak toch belangrijk. En een klein onderhoud beurt is jaarlijks wel vereist. Dit kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Op deze manier zorg je ervoor dat je niet alleen nu, maar nog jaren kunt genieten van jouw prachtige overkapping in de tuin.

Het proces van het bouwen van een veranda omvat duidelijke maar zeer specifieke regels, met veel uitzonderingen. Maar voordat je ontmoedigd raakt, is er goed nieuws: door enkele belangrijke zaken in acht te nemen, kun je voorkomen dat je een vergunning moet aanvragen. Dit betekent dat je de overkapping gewoon kunt plaatsen, zonder vergunning.