Watergoten

Specialisten in veranda’s en overkappingen.
Ervaar de nieuwe beleving zoals wij dat gewend zijn, “vakantie in eigen tuin”

Gardenlux Veranda: sterk in 7 tuinspecialiteiten, waaronder terrasoverkapping

Het belang van een watergoot

Ontdek het belang van een watergoot voor jouw veranda. Een watergoot zorgt voor een effectieve afvoer van regenwater, waardoor jouw veranda beschermd blijft tegen wateroverlast en schade. Bij Gardenlux Veranda bieden we verschillende opties voor watergoten aan, passend bij jouw veranda. Kies voor een functionele en duurzame oplossing voor een optimale afwatering.

Een watergoot voor een veranda is een afvoersysteem dat wordt gebruikt om regenwater op een gecontroleerde manier af te voeren en weg te leiden van de veranda. Het bevindt zich meestal aan de rand van de veranda en vangt het regenwater op dat op het dak van de veranda valt. De watergoot is ontworpen met een helling, zodat het water naar een afvoerpijp of regenwaterafvoersysteem stroomt. Hierdoor wordt voorkomen dat het water zich ophoopt op het dak of langs de zijkanten van de veranda, wat kan leiden tot wateroverlast en schade aan de constructie. Een goed functionerende watergoot is essentieel om ervoor te zorgen dat het regenwater effectief wordt afgevoerd en de veranda droog en beschermd blijft.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Onze adviseurs in de showroom staan klaar om je te helpen met de verschillende afwerkings- en interieurmogelijkheden. Wij adviseren onder andere over temperatuurregeling, meubelmaterialen en beplanting. Kom gerust langs en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Gardenlux Tuinkamer Basic

 • Leverbaar in 3 stijlen
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren
 • Keuze uit glazen of polycarbonaat dakbedekking
 • Geschikt voor zelfmontage (bij polycarbonaat)
 • Inclusief maatwerk
 • Standaard 5 jaar garantie

Gardenlux Tuinkamer Premium

 • Leverbaar in 3 verschillende stijlen
 • Verkrijgbaar in maar liefst 13 prachtige kleuren
 • Keuze uit glazen of polycarbonaat dakbedekking
 • Ruime keuzemogelijkheden voor afwerking en interieur
 • Inclusief professionele inmeetservice en maatwerk
 • Standaard 10 jaar garantie op jouw tuinkamer

Gardenlux Tuinkamer Luxe

 • Strak en modern design
 • Verkrijgbaar in 2 prachtige kleuren
 • Dakbedekking van 10mm veiligheidsglas
 • Geen zichtbare dakhelling
 • Inclusief professionele inmeetservice en maatwerk
 • Standaard 10 jaar garantie op jouw aankoop

Inspiratie & Advies

Bekijk hier een aantal projecten

Ervaar de luxe

Gardenlux Istanbul

Creëer meer leefruimte met de Gardenlux Rotterdam: comfortabel en praktisch

Met de Gardenlux Istanbul geniet u niet alleen van extra leefruimte, maar ook van vele praktische voordelen. Zo blijft uw tuinmeubilair ook in de stromende regen droog staan. De Gardenlux Istanbul is naar wens aan te passen door gebruik te maken van de diverse opties en accessoires. Hierdoor kunt u de overkapping helemaal aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Ontdek nu het comfort en gemak van de Gardenlux Rotterdam en geniet van uw tuin, weer of geen weer. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze praktische en stijlvolle overkapping.

Gratis downloaden

Gardenlux extra leefruimte brochure

Ontdek de talloze mogelijkheden voor extra leefruimte

Bent u op zoek naar extra leefruimte in uw huis of tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan producten waarmee u uw woning of tuin kunt uitbreiden en nog meer kunt genieten van uw buitenruimte.

Onze website staat boordevol inspiratie, handige informatie en tips om u op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of u nu op zoek bent naar een veranda, terrasoverkapping of glazen schuifwand, wij hebben voor ieder wat wils.

Ontdek nu de mogelijkheden voor extra leefruimte en laat u inspireren door ons brede aanbod. Neem contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies op maat.

Ontdek het belang van een watergoot voor jouw veranda

Regenwater kan een uitdaging vormen voor jouw veranda, vooral als het niet goed wordt afgevoerd. Een watergoot is essentieel om jouw veranda te beschermen tegen wateroverlast en schade. Door het regenwater op een gecontroleerde manier af te voeren, voorkom je dat het zich ophoopt en schade veroorzaakt aan de constructie van de veranda.

Functionele en duurzame oplossingen voor waterafvoer

Bij Gardenlux Veranda begrijpen we het belang van een goede waterafvoer voor jouw veranda. Daarom bieden we verschillende opties voor watergoten aan, passend bij jouw specifieke behoeften en veranda-ontwerp. Onze watergoten zijn functioneel en duurzaam, zodat je kunt vertrouwen op een effectieve afwatering voor jouw veranda.

Voorkom wateroverlast en schade aan jouw veranda

Met een goed ontworpen en geïnstalleerde watergoot kun je wateroverlast en schade aan jouw veranda voorkomen. Het water wordt opgevangen en afgevoerd naar de juiste afvoer, waardoor de veranda droog en beschermd blijft. Daarnaast draagt een watergoot bij aan de duurzaamheid en levensduur van jouw veranda, doordat het de kans op vochtproblemen en structurele schade vermindert.

Wanneer je kiest voor een watergoot van Gardenlux Veranda, kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze watergoten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en bieden een esthetisch aantrekkelijke oplossing voor de afwatering van jouw veranda.

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom om meer te weten te komen over onze watergoten en hoe ze kunnen bijdragen aan de bescherming en functionaliteit van jouw veranda. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw project.

Winkelwagen
Scroll naar boven