Schoren

Specialisten in veranda’s en overkappingen.
Ervaar de nieuwe beleving zoals wij dat gewend zijn, “vakantie in eigen tuin”

Gardenlux Veranda: sterk in 7 tuinspecialiteiten, waaronder terrasoverkapping

Tuinkamer kopen?

Ontdek de functie en voordelen van schoren voor veranda’s. Schoren zorgen voor stabiliteit en stijfheid van de constructie, waardoor risico’s op doorbuiging en schade verminderd worden. Bij Gardenlux Veranda bieden we hoogwaardige schoren aan voor een veilige en duurzame veranda. Neem contact op voor meer informatie.

Schoren zijn structurele elementen die worden gebruikt om de stabiliteit en stijfheid van constructies, zoals veranda’s, te verbeteren. Ze bestaan uit stalen of houten balken of stangen die diagonaal worden geplaatst tussen de horizontale en verticale elementen van de constructie. Schoren worden strategisch geplaatst om de krachten die op de constructie worden uitgeoefend, zoals windbelasting of zijwaartse krachten, te verdelen en te absorberen. Hierdoor wordt de constructie stijver en stabieler, waardoor het risico op doorbuiging, trillingen en schade wordt verminderd. Schoren spelen een cruciale rol bij het versterken van de constructieve integriteit van veranda’s en dragen bij aan de veiligheid en duurzaamheid van de structuur.

Gardenlux Tuinkamer Basic

 • Leverbaar in 3 stijlen
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren
 • Keuze uit glazen of polycarbonaat dakbedekking
 • Geschikt voor zelfmontage (bij polycarbonaat)
 • Inclusief maatwerk
 • Standaard 5 jaar garantie

Gardenlux Tuinkamer Premium

 • Leverbaar in 3 verschillende stijlen
 • Verkrijgbaar in maar liefst 13 prachtige kleuren
 • Keuze uit glazen of polycarbonaat dakbedekking
 • Ruime keuzemogelijkheden voor afwerking en interieur
 • Inclusief professionele inmeetservice en maatwerk
 • Standaard 10 jaar garantie op jouw tuinkamer

Gardenlux Tuinkamer Luxe

 • Strak en modern design
 • Verkrijgbaar in 2 prachtige kleuren
 • Dakbedekking van 10mm veiligheidsglas
 • Geen zichtbare dakhelling
 • Inclusief professionele inmeetservice en maatwerk
 • Standaard 10 jaar garantie op jouw aankoop

Inspiratie & Advies

Bekijk hier een aantal projecten

Ervaar de luxe

Gardenlux Istanbul

Creëer meer leefruimte met de Gardenlux Rotterdam: comfortabel en praktisch

Met de Gardenlux Istanbul geniet u niet alleen van extra leefruimte, maar ook van vele praktische voordelen. Zo blijft uw tuinmeubilair ook in de stromende regen droog staan. De Gardenlux Istanbul is naar wens aan te passen door gebruik te maken van de diverse opties en accessoires. Hierdoor kunt u de overkapping helemaal aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Ontdek nu het comfort en gemak van de Gardenlux Rotterdam en geniet van uw tuin, weer of geen weer. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze praktische en stijlvolle overkapping.

Gratis downloaden

Gardenlux extra leefruimte brochure

Ontdek de talloze mogelijkheden voor extra leefruimte

Bent u op zoek naar extra leefruimte in uw huis of tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan producten waarmee u uw woning of tuin kunt uitbreiden en nog meer kunt genieten van uw buitenruimte.

Onze website staat boordevol inspiratie, handige informatie en tips om u op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of u nu op zoek bent naar een veranda, terrasoverkapping of glazen schuifwand, wij hebben voor ieder wat wils.

Ontdek nu de mogelijkheden voor extra leefruimte en laat u inspireren door ons brede aanbod. Neem contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies op maat.

Verbeter de stabiliteit van jouw veranda met schoren

Stabiliteit is een essentieel aspect bij het bouwen van een veranda. Schoren spelen hierbij een belangrijke rol. Ze zorgen voor extra stevigheid en stijfheid van de constructie, waardoor jouw veranda bestand is tegen diverse krachten, zoals windbelasting.

De functie van schoren bij veranda’s

Schoren worden strategisch geplaatst om de horizontale en verticale elementen van de veranda met elkaar te verbinden. Hierdoor wordt de kracht gelijkmatig verdeeld en kunnen zijwaartse krachten effectief worden opgevangen. Dit verbetert niet alleen de stabiliteit, maar vermindert ook het risico op doorbuiging, trillingen en schade aan de veranda.

Kies voor kwaliteit en veiligheid

Bij Gardenlux Veranda begrijpen we het belang van stabiele en duurzame constructies. Daarom bieden wij hoogwaardige schoren aan die speciaal zijn ontworpen voor veranda’s. Onze schoren zijn gemaakt van duurzame materialen en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Verbeter de stabiliteit en versterk de constructieve integriteit van jouw veranda met de schoren van Gardenlux Veranda. Neem contact met ons op voor meer informatie en deskundig advies.

Winkelwagen
Scroll naar boven