Vakantie in eigen tuin » Bovendakzonwering

Bovendakzonwering

Specialisten in veranda’s en overkappingen.
Ervaar de nieuwe beleving zoals wij dat gewend zijn, “vakantie in eigen tuin”

Gardenlux Veranda: sterk in 7 tuinspecialiteiten, waaronder terrasoverkapping

Tuinkamer kopen?

Ontdek de voordelen van bovendakzonwering voor jouw veranda bij Gardenlux Veranda. Bovendakzonwering biedt bescherming tegen zonlicht en warmte, waardoor je het hele jaar door comfortabel kunt genieten van jouw veranda. Neem contact op voor meer informatie.

Een bovendakzonwering is een zonweringssysteem dat bovenop het dak van een veranda wordt geplaatst. Het heeft als doel om de directe zonnestralen te blokkeren en schaduw te creëren, waardoor de temperatuur op de veranda wordt verlaagd en een aangename buitenruimte wordt gecreëerd. Een bovendakzonwering kan bestaan uit een luifel, screens of andere zonwerende materialen die het zonlicht filteren en warmte reflecteren. Het biedt bescherming tegen UV-straling en vermindert de zonnewarmte, waardoor je comfortabel kunt ontspannen en genieten van jouw veranda, zelfs tijdens warme zomerdagen. Bovendakzonwering is een praktische en stijlvolle oplossing om jouw veranda te voorzien van schaduw en een aangename temperatuur.

Een bovendakzonwering voor jouw veranda biedt diverse voordelen. Het creëert schaduw, beschermt tegen UV-straling, behoudt de kwaliteit van meubels en decoraties, verlengt het buitenseizoen, verhoogt het comfort, bespaart energie en voegt esthetische waarde toe. Geniet optimaal van jouw veranda met een bovendakzonwering.

Gardenlux Tuinkamer Basic

 • Leverbaar in 3 stijlen
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren
 • Keuze uit glazen of polycarbonaat dakbedekking
 • Geschikt voor zelfmontage (bij polycarbonaat)
 • Inclusief maatwerk
 • Standaard 5 jaar garantie

Gardenlux Tuinkamer Premium

 • Leverbaar in 3 verschillende stijlen
 • Verkrijgbaar in maar liefst 13 prachtige kleuren
 • Keuze uit glazen of polycarbonaat dakbedekking
 • Ruime keuzemogelijkheden voor afwerking en interieur
 • Inclusief professionele inmeetservice en maatwerk
 • Standaard 10 jaar garantie op jouw tuinkamer

Gardenlux Tuinkamer Luxe

 • Strak en modern design
 • Verkrijgbaar in 2 prachtige kleuren
 • Dakbedekking van 10mm veiligheidsglas
 • Geen zichtbare dakhelling
 • Inclusief professionele inmeetservice en maatwerk
 • Standaard 10 jaar garantie op jouw aankoop

Inspiratie & Advies

Bekijk hier een aantal projecten

Ervaar de luxe

Gardenlux Istanbul

Creëer meer leefruimte met de Gardenlux Rotterdam: comfortabel en praktisch

Met de Gardenlux Istanbul geniet u niet alleen van extra leefruimte, maar ook van vele praktische voordelen. Zo blijft uw tuinmeubilair ook in de stromende regen droog staan. De Gardenlux Istanbul is naar wens aan te passen door gebruik te maken van de diverse opties en accessoires. Hierdoor kunt u de overkapping helemaal aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Ontdek nu het comfort en gemak van de Gardenlux Rotterdam en geniet van uw tuin, weer of geen weer. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze praktische en stijlvolle overkapping.

Gratis downloaden

Gardenlux extra leefruimte brochure

Ontdek de talloze mogelijkheden voor extra leefruimte

Bent u op zoek naar extra leefruimte in uw huis of tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan producten waarmee u uw woning of tuin kunt uitbreiden en nog meer kunt genieten van uw buitenruimte.

Onze website staat boordevol inspiratie, handige informatie en tips om u op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of u nu op zoek bent naar een veranda, terrasoverkapping of glazen schuifwand, wij hebben voor ieder wat wils.

Ontdek nu de mogelijkheden voor extra leefruimte en laat u inspireren door ons brede aanbod. Neem contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies op maat.

Ontdek de voordelen van een bovendakzonwering voor jouw veranda

Een bovendakzonwering biedt talloze voordelen voor jouw veranda. Het is niet alleen een praktische oplossing, maar voegt ook esthetische waarde toe aan jouw buitenruimte. Hier zijn de belangrijkste voordelen van een bovendakzonwering:

1. Schaduw en verkoeling

Met een bovendakzonwering geniet je van schaduw op jouw veranda, waardoor je beschermd bent tegen direct zonlicht en kunt ontspannen in een koelere omgeving. Het biedt de perfecte plek om te ontsnappen aan de hete zomerzon.

2. UV-bescherming

Een bovendakzonwering beschermt jou en jouw veranda tegen schadelijke UV-straling. Het blokkeert een groot deel van de schadelijke stralen, waardoor je minder risico loopt op huidbeschadiging en verkleuring van meubels en stoffering.

3. Verlengd buitenseizoen

Dankzij een bovendakzonwering kun je langer genieten van jouw veranda, zelfs bij wisselende weersomstandigheden. Het biedt bescherming tegen regen en wind, waardoor je het buitenseizoen kunt verlengen en meer tijd buiten kunt doorbrengen.

4. Energiebesparing

Een bovendakzonwering helpt de temperatuur op jouw veranda te reguleren, waardoor je minder afhankelijk bent van airconditioning en ventilatoren. Dit resulteert in energiebesparing en lagere energiekosten.

5. Esthetische waarde

Een bovendakzonwering voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook een esthetisch element aan jouw veranda. Met verschillende kleuren en ontwerpen kun je de zonwering aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en de algehele uitstraling van jouw woning.

Kies voor een bovendakzonwering en geniet van de vele voordelen die het biedt voor jouw veranda. Neem contact op met Gardenlux Veranda voor meer informatie en deskundig advies.

Winkelwagen
Scroll naar boven